Menu Close

PROMOSI JOM TUKAR KE PENAPIS AIR COWAY

Promosi Jom Tukar Ke Penapis Air Coway khas untuk anda semua! Anda guna penapis air
brand lain ke sekarang? Boleh je nak tukar ke brand coway. Cek approval hari ini dengan saya,
dan kalau approve, Coway akan ambil balik produk lama anda dan gantikan dengan penapis air
coway ombak tau!

KRITERIA PROMOSI JOM TUKAR PENAPIS AIR COWAY

  • Mesti memiliki penapis air brand lain dan masih menggunakannya.
  • Penapis air lama sudah tiada kontrak.
  • Promosi jom tukar hanya terhad kepada model penapis air coway ombak sahaja.

Tapi paling best, anda akan dapat diskaun dari Coway jika subscribe under promo jom tukar ini.
Haa apa dia diskaun tu? Jom tengok ni;
Registration fee rm200 waived!
Maksudnya dah tak perlu bayar dah registration fee rm200.
One month advance RM130!
Hanya rm130 sahaja sebulan untuk penapis air coway ombak. Harga asal penapis air coway
ombak ialah RM140.
Jika ingin pencerahan lanjut boleh hubungi saya.