Menu Close

TERBARU DI COWAY

Tilam Coway adalah produk terbaru keluaran Coway Malaysia. Tilam yang dijual ini didatangkan dengan 2 saiz yang berbeza iaitu King Size dan Queen Size dengan harga sewa beli yang sangat berpatutan termasuk servis tilam secara percuma.

KEISTIMEWAAN TILAM COWAY

1. MATERIAL DAN TEKNOLOGI TILAM MEMENUHI CARA TIDUR ANDA

Kami menawarkan 2 pilihan tilam iaitu firm dan juga soft. Jenis FIRM untuk tidur yang melentang (back sleeper) manakala jenis SOFT pula bagi yang tidur mengiring (side sleeper).

 • Memory Foam menjadikan tilam Coway lebih empuk dan membentuk mengikut bentuk badan bagi mengelakkan tekanan pada ‘pressure-point’.
 • 100% Latex berfungsi untuk menyokong tulang belakang supaya tiada lagi sengal badan akibat tilam keras. Malah bahan ini juga bebas masalah hama, virus dan bakteria penyebab alahan.
 • Coconut Fibre membuatkan anda terasa lebih sejuk biarpun tidur dalam keadaan cuaca yang panas.
 • 5-Zone Pocket Spring yang fleksibel dan berkualiti iaitu pada zon kepala, bahu, lumbar, lutut dan kaki bagi membolehkan ia menampung berat badan seseorang dan membentuk mengikut kontur badan supaya memberi keselesaan sewaktu tidur.

2. SERVIS SECARA BERJADUAL UNTUK KESELESAAN BERPANJANGAN

Selain daripada produk yang berkualiti, servis pun mesti sama berkualiti juga. Bagi pelanggan tetap Coway, pasti sudah familiar dengan servis TIP TOP yang Coway berikan.

Sama seperti produk yang lain, Tilam Coway juga didatangi servis permbersihan bagi memastikan tilam anda sentiasa berada dalam keadaan baik dan yang lebih penting BERSIH.

Coway menggunakan teknologi terkini iaitu Vacuum Filter Queen Majestic yang dilengkapi dengan HEPA Filter. Mempunyai 7 langkah pembersihan dan pembasmian kuman bagi memastikan setiap penjuru katil dibersihkan. 7 langkah berikut adalah:-

 1. Dust level measuring
 2. Frame cleaning
 3. Frame wiping
 4. Side edge cleaning
 5. Mattress cleaning
 6. Dust mite repellent
 7. UV sterilization

3. HARGA DAN PAKEJ YANG SANGAT BERPATUTAN

Coway adalah syarikat pertama yang menawarkan pakej Tilam premium beserta servis lengkap dengan harga mampu milik di Malaysia.

Dapatkan TILAM Coway Prime Series hari ini untuk tidur yang lebih selesa. Klik butang di bawah sekarang!